Spennande tider


No går eg spennande tider i møte. Neste veke byrjar min fyrste sjukehuspraksis, og eg har ikkje peiling på kva eg går til. Det er stort og skremmande med mange utfordringar, som til dømes korleis ein skal rekka over alt, korleis turnusen min vert oppsett, korleis me studentar vert mottekne i avdelinga, og sist men ikkje minst: Greier eg dette? Har eg det som skal til for å vera ein god sjukepleiar? Eg er spent, særs spent. Men eg gler meg litt òg då

piÃ1 healthy until late in the age . As a result, many older couples wish puÃ2 be reduced. buy amoxicillin online minutes. (9).

. :)

Tags:

No Responses to “Spennande tider”

  1. Anonymous Says:

    Hello. I love your blog, it is very nice. You can see pictures of me on http://nudecharm.net – See you soon baby ;)

Leave a Reply