Ferietur til Hunderfossen

Eg, Hulda og Tor Inge har vore på ferietur til Hunderfossen familiepark. På turen nedover køyrde vi over Folldal til Ringebu, og desse bileta er tekne på den turen. Det var eit spennande landskap, og for oss vart turen meir spennande enn om me berre hadde køyrd direkte. Dessutan er Hulda verdas mest tolmodige unge på biltur. Ho klaga ikkje ein einaste gong, men ho sov litt innimellom, og det var kanhenda ikkje så rart, for då me tok inn på campinghytte for kvelden, fann me ut at ho hadde feber, stakkar. Men ho vart bra att til dagen etter, heldigvis.


Posted by Picasa

 • Ingen postar liknar denne!

No Responses to “Ferietur til Hunderfossen”

 1. Ingvild og Arild Says:

  Hei Monica!
  Det var fine bilete. Og so stor Hulda har vorte! Einaste spørsmålet me sit att med no er kven som er kven av dykk på bileta ;)

 2. hulda Says:

  ikke jeg dere synes jeg har blit stor

  *jøss*

Leave a Reply