Handarbeidsoppsummering

Eg har ikkje strikka tidlegare, det vil seie; eg har aldri gjort ferdig eit strikkearbeid tidlegare, men no som vi snart skriv mai, er det på tide å ta ei kort oppsummering over kva eg faktisk har strikka i år:
- 4 par ullsokkar
- 3 par vottar
- 1 lue
- 1 par pulsvanter
- 1 veske
- 1 poncho (manglar frynser og trådfesting enno)
- Ullgenser til Hulda
- Ullgenser til Even
- Panneband til Even
- 2 stk Calorimetry til Hulda

Og i skrivande stund har eg både ein genser og firkanttøflar på pinnane. Det har faktisk vorte ganske vanskeleg å sjå TV med hendene i fanget.

Hulda med grøn Calorimetry:

Tags:

No Responses to “Handarbeidsoppsummering”

  1. Tankar ved eit tastatur » Årskavalkade 2007 Says:

    [...] Hovudet er sort sett fullt av bacheloroppgåve og jobbintervju, men det er tydelegvis tid til litt handarbeid innimellom … (Og forresten; eg fekk jobben eg søkte på, og trivast godt i han [...]

Leave a Reply