Snart sjukepleiar …

No er eg ferdig med min siste praksis! Hadde sluttevaluering i dag, og dette var faktisk den siste praksisen i heile studiet. Det einaste som står att no, er ein oppgåve relatert til psykiatrien, 4 dagar på skulen og dinest intensiv skriving av bacheloroppgåve.

Eg gler meg eigentleg til å skriva bacheloroppgåva, men samstundes er eg litt nervøs, for eg veit jo ikkje heilt kva som må til for å få den karakteren eg vil ha. Men det er vel berre å brette opp armane og setja i gong. 31. mai er innleveringsdatoen, og etter det skal eg freista finna ut om det er eit liv utanfor HiNT.

Tags: ,

No Responses to “Snart sjukepleiar …”

  1. Synnøve Says:

    Gratulerer med vel overstått praksis, og lykke til med skrivinga, det kommer nok til å gå bra!

  2. Pappa Says:

    Jeg slenger på med en gratulasjon jeg også!

Leave a Reply