Ferie og hemmeleg sommarven


Endeleg har eg ferie, og det i ei heil veke ..

cases of T2DM. change your life lactose, triacetin, lacquer aluminium containing indigo.

. ;) Men eg skal iallfall nyta desse dagane.

I førre veke fekk eg pakke frå min hemmelege sommarven på Hobbyforum! Det viste seg å vere Sipusa som hadde sendt denne flotte pakken, eg tok i bruk bambuspinnane med ein gong, og dei var knall-gode å strikka med!


Tags: , ,

No Responses to “Ferie og hemmeleg sommarven”

  1. Elisabeth Says:

    Er på en liten surferunde via Hobbyforums nettring… Fin pakke du har fått :)

  2. Tankar ved eit tastatur » Selbusokk på pinnane Says:

    [...] Elles har eg endeleg fått ferdig desse vottane som eg starta på i fjor. Dei har mangla knapp og heklekant, så ein kveld tok eg mot til meg og gjorde eit forsøk på hekling, og det vart då sanneleg ikkje så verst. Knappane fekk eg frå Sipusa i Hemmelig Sommervenn. [...]

Leave a Reply