Bambuspinnar


Etter å ha prøvd eit par bambuspinnar som eg fekk i sommarven-gåve, var det ingen veg attende; eg måtte ha fleire! På hobbyforum såg eg at mange hadde kjøpt pinnar via e-bay, og eg fann ut at det var verdt eit forsøk

dysfunction problems (e.g. premature ejaculation), sildenafil dosage prevails, and the arteries and corporal smooth muscle are.

.

Eg meldte meg på ein auksjon, og endte opp med 15 rundpinnar (50 cm) frå 2 mm og oppover, og og 15 par strømpepinnar frå 2 mm og oppover … For alt dette inkludert porto frå Hong Kong, betalte eg Nkr 230,- !!!

Pakken kom rekommandert til meg etter ca 14 dagar, og eg er kjempefornøgd! Postmannen såg litt rart på meg då eg avslørte innhaldet i den rekommanderte sendinga, men han trakk litt på smilebandet og sa at han nok kunne tru det hadde vore krise dersom strikkepinnane forsvann i posten ..
. :)

Tags:

One Response to “Bambuspinnar”

  1. superbeets Says:

    An outstanding share! I’ve just forwarded this onto a colleague who was doing a little research on this. And he actually ordered me breakfast because I discovered it for him… lol. So let me reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to talk about this subject here on your web page.|

Leave a Reply