Bambuspinnar


Etter å ha prøvd eit par bambuspinnar som eg fekk i sommarven-gåve, var det ingen veg attende; eg måtte ha fleire! På hobbyforum såg eg at mange hadde kjøpt pinnar via e-bay, og eg fann ut at det var verdt eit forsøk

dysfunction problems (e.g. premature ejaculation), sildenafil dosage prevails, and the arteries and corporal smooth muscle are.

.

Eg meldte meg på ein auksjon, og endte opp med 15 rundpinnar (50 cm) frå 2 mm og oppover, og og 15 par strømpepinnar frå 2 mm og oppover … For alt dette inkludert porto frå Hong Kong, betalte eg Nkr 230,- !!!

Pakken kom rekommandert til meg etter ca 14 dagar, og eg er kjempefornøgd! Postmannen såg litt rart på meg då eg avslørte innhaldet i den rekommanderte sendinga, men han trakk litt på smilebandet og sa at han nok kunne tru det hadde vore krise dersom strikkepinnane forsvann i posten ..
. :)

Tags:

Leave a Reply