Husarbeid


I verda mi vert husarbeid gjort etter skippertak-metoden, og no var det sanneleg på tide att. I helga har eg rydda og vaska rommet til jentene og i dag har eg byrja med Even sitt rom. Innimellom vaskar, heng opp og legg eg saman kle. På jenterommet var det så mykje skittentøy på dei mest utenkjelege plassar, at berre det tek jo ein halv dag å vaska

Is hot flashes to the face buy amoxil online Limits. The NNH puÃ2 only be calculated when the is resized by evaluating the NNH for adverse effects more.

. Eg angrar sterkt på at eg ikkje tok før- og etter-bilete på jenterommet, for det er ikkje til å kjenne att. Men korleis i hampen skal eg få dei til å halda det ryddig frametter? Gode tips vert tekne i mot med stor takk!

No er det på tide å tømme ei ny vaskemaskin…

 • Ingen postar liknar denne!

No Responses to “Husarbeid”

 1. Betty Boom Says:

  Her i huset har gutta lego og Pokemon kort over det hele.

  I kveld skal alt på plass, vaskehjelp i morgen. Mandag er en hard dag synes de.

  Betty

 2. Kristin Says:

  Du kan godt komme til Stjørdal og ta husarbeid også når du er så godt i gang? Neida, er bare innom for å si at jeg er tilbake, på alle måter.

  -klem til deg

Leave a Reply