Ei lita oppmoding …

Eg skal følga denne oppmodinga frå oktoberrosa:

la bloggen bli rosa i oktober

Gjer du det same?

Tags:

6 Responses to “Ei lita oppmoding …”

 1. Sylvia Says:

  Takk for koselig besøk, Monica!
  Jeg er en IKKE rosa person…..sorry!

 2. Monica Says:

  … men du kan legge til ein av desse logoane, vel? http://pinkforoctober.org/downloads

  (Og ja, eg er kjend for å ikkje gje meg viss noko er viktig for meg … )

  Takk for at du la att helsing på turen! :)

 3. anne k larsen Says:

  Hei
  Jeg likte brystkreft diktet, lurte på om jeg kan kanskje bruke det . Skal holde foredrag om senskader under rosa sløyfe uka her i Stavanger. Jeg er sykepleier og jobber på en poliklinikk med kreftpasienter.
  Vennlig hilsen Anne

 4. minica Says:

  Hei, Anne!

  Så hyggeleg at du vil bruke diktet og at du spør om lov. Det må du gjerne gjere, dersom du oppgjev forfattar. (Og no, litt reklame: Både dette diktet og mange andre er tilgjengelege i boka Byttingen som du mellom anna finn i dei fleste nettbokhandlane, eller som din lokale bokhandlar kan bestilla for deg)

  Helsing Monica

 5. Jorunn Says:

  Hei,kan jeg få lov til å bruke diktet ditt om kjærleiken i en adventssamling i kirken? jorunn

 6. minica Says:

  Hei, Jorunn!

  Takk for at du spør. Du må gjerne bruka diktet, så lenge du oppgjev forfattar. Og rett skal vere rett, det er (diverre) ikkje “mitt”, det er mamma som har skrive det. Dette (og fleire) dikt av ho, finn du òg i boka “Byttingen” dersom du vil lesa meir. :)

Leave a Reply