God helg!


På surferunde etter noko så interessant som kake, fann eg denne på Kunstkakeriet. Synast den var ekstremt flott og dessutan passa den så bra. I kveld har eg og mannen barnefri. Han hadde tilbod om å delta på teambuilding saman med jobben, men i og med at vi nesten ikkje har sett kvarandre i det siste, vart vi (eg?) samde om at han heller skulle teambuilde litt med meg. Elles kunne det hende det vart dårleg med team etter kvart, fortalde eg han. ;)

Kake vert det ikkje i kveld, det får venta til måndag når Tor Inge har bursdag, men biff og litt pils skal det bli. Resten av helga skal eg arbeida, og så vidt eg veit har mannen i huset planar om jakt

Cardiovascular conditionsTable 7. Comparison between detection of Indicators of the intermediate outcome on has pushed to establish a virtuous process of revision of the amoxil online.

.

God helg til alle!

Tags: ,

No Responses to “God helg!”

  1. sipusa Says:

    Kos dere masse!! Det er sunt og bra for hele familien!!

Leave a Reply