Jaktenke

I dag tok gubben med seg sekken, soveposen, teltet og bikkja og drog på fjellet på rypejakt. Og eg skal vere att heime. Han gav meg (snill som han er …) tilbod om å vere med, men eg greidde å takka nei, gitt.

Kva eg skal finna på? Tja, eg har enno ikkje kome ut av morgonkåpa, så eg vil tru det neste på programmet er eit bad. Etter det har eg ingen andre planar enn kos og avslapping i einsam majestet. Høyrast ikkje det godt ut kanskje?

Ha ei flott helg, alle saman!

Tags:

No Responses to “Jaktenke”

  1. FRØKEN STRØKEN Says:

    Jaktenke du og så gitt…? Ble det mange ryper? Sambo fikk 14 ryper. :-) Han har aldri kommet hjem med så mange før, så det var flott.
    Heldig du som kan nyte alenetiden og “kule egget”. Jeg ble utstyrt med malekost og maling.. I allefall fikk soverommet en ny drakt, så litt positivt kom det nå ut av det!
    Bilder av oppussingen kommer senere på bloggen. (Vi venter på godvær så vi kan dra på hytta og hente en seng…)

Leave a Reply