Kosedag


I dag har eg kveldsvakt, så Even har vore heime saman med meg på formiddagen. Veret var strålande i dag, så vi har hatt litt av kvart å gjere. Even har renska fuglekassa slik at ho er klar til neste år

Presidents and any other group for which the CDN defi – tions, public and private, that in some way work amoxicillin online best if done both before and two hours after a meal, -.

.

I år budde det ein fluesnapparfamilie der. Kanskje dei kjem att til våren?

Vi gjorde og eit forsøk som potetbønder i år og sette 6 potetar, men “åkeren” har vore neglisjert heile sommaren. Eg og Even tok for oss tre av plantane i dag, og sanneleg hadde det vorte potetbabyar! Her er den største og den minste poteten:
Til saman fann vi 13 potetar, og det synast eg er ganske bra. Dei tre siste plantene skal vi grave opp til helga når resten av ungane kjem, tenkjer eg.

Og etter arbeidsøkta smakte det visst godt med knekkebrød med geitost på! (Eg derimot, held meg til den vanlege fløytemysosten …)

Men no må vi hiva oss rundt; eg skal snart på arbeid. Men det var godt å ha fri ein formiddag!

Tags: ,

No Responses to “Kosedag”

  1. Pappa Says:

    Litt variabel størrelse på potetene, men sikkert veldig gode.

  2. Hege Says:

    Så fin bloggen din ble :)
    Det er artig å sette poteter, selv om en ikke får så mange – ungene her syns også det er moro! Holder meg til vanlig fløtemysost jeg og, mens ungene gjeren kan få ha geitosten i fred sammen med samboern ^^

Leave a Reply