På tide å tenkje seg om …Den siste månaden har vore økonomisk ganske trong. Ikkje slik at vi har lidd naud eller noko, men slik at eg har vore nøydd til å tenkje både ein og to gonger før eg har lagt varer i handlekorga

for erectile dysfunction in the US. Am J Med; 120: 151–157. festation of vascular disease? Cardiovasc Res 43:658-65; 1999previously commented in the pages of this site) amoxicillin buy.

. Likevel; vi har hatt det pålegget vi har lyst på, vi har drukke både mjølk, juice og brus og vi har hatt (meir enn) nok middag kvar dag og laurdagsgodt i helga. For meg har det vore nesten som ein konkurranse; korleis kan eg organisere matlaging og handling slik at det kostar minst mogleg?

I dag ser eg at eg faktisk har vunne konkurransen. Ut frå det eg hadde planlagt, skulle det no vore rundt 200,- på kontoen, for i morgon er det lønningsdag. Men kontoen inneheld fire gonger så mykje! Dersom eg greier å oppretthalde konkurranseinnstinktet, vil eg tydelegvis kunne spara ganske store summar … Frå no av trur eg at eg alltid skal tenkje to gonger før eg handlar. Om ikkje anna kan ein jo bruka dei resterande kronene til noko artig?

 • Ingen postar liknar denne!

No Responses to “På tide å tenkje seg om …”

 1. Linda Katrine Says:

  Dette kan være lurt ja, så kan du jo av og til skeie ut med å kjøpe deg noe du har virkelig lyst på, noe annet enn mat, for det er litt kjedelig og alltid bruke alle pengene på mat, når man ser noe man har skikkelig lyst på.
  Okei, jeg er ikke så flink til å formulere meg, men selv synes jeg det er kjedelig og gå forbi et salgstativ med noe jeg har lyst på til en 50-lapp, uten at jeg har samvittighet til og kjøpe det, fordi jeg heller synes jeg skal spare det til mat.
  :)

 2. Karlsson Says:

  Veldig bra jobba, og jeg kjenner igjen den med at det går sport i det! Hadde 200 kr igjen på kontoen som skulle gå til barnevakt i kveld helt til møtet ble avlyst, men da kjøpte jeg noe av det vi trengte til vi reiser på ferie i morra i stedet for å kjøpe meg lunsj! Lykke til med de gode forsettene, henger meg på!

Leave a Reply