Sjuklingen


Den tidlegare omtala sjuklingen var til dyrlegen, og slik vart resultatet:
Då dyrlegen endeleg fekk sedert hunden (som forøvrig oppførte seg som om han trudde han aldri skulle koma heim meir), fann han ut at Reico hadde kløyvd ei klo på venstre frampote. Denne vart desinfisert og bandasjert, og Reico fekk penicillin og smertestillande. På biletet til venstre har han enno ikkje vakna etter sederinga.

Det viste seg etter kvart at Reico til no ikkje har trengt den kragen han har på seg, for han let faktisk bandasjen vere i fred. Eg er oppnemnt til medikamentansvarleg, for Reico skal ha antibiotikatablett og flytande smertestillande morgon og kveld

gere defence of their own ability attractiveness and sessua- amoxicillin buy dealing with different treatment..

. Dette var eg spent på, men innpakka i brødskive med leverpostei går det meste glatt ned …

Eg må innrømma at det var ein liten vekkar at hunden vart sjuk, for no fann eg ut at eg eigentleg set veldig stor pris på å ha han som familiemedlem. Og no når han er sjuk, vert han ein smule bortskjemt. Her ser de han når han i dag fekk vere med og køyre ungane i skule og barnehage. Gjett om han var fornøgd!

Tags:

4 Responses to “Sjuklingen”

 1. enaj Says:

  Stakkels hund!

 2. Mari fra kullet Says:

  Dritkult bilde av bilpassasjeren! hihi

 3. hulda Says:

  stakkels hunden reiko

 4. madden nfl 17 Says:

  Sustain the amazing job !! Lovin’ it!
  madden nfl 17 http://www.madsa.co.za/oxwall/event/2471

Leave a Reply