Firkantlue/Square hat

Firkantlue er ferdig!

Mønsteret fann eg i boka Krymp! av Birte Aartun, og lua er strikka i Viking sportsgarn på pinne 4, og deretter tova i maskina på 40 grader. Lua vart adoptert av Hulda med ein gong, og den var visst både god og varm.

—–

The square hat is done! Pattern from the norwegian book Krymp by Birte Aartun and knitted in Viking Sportsgarn. My daughter Hulda adopted this hat right away, and she likes it a lot. It was really easy to make too.

Tags: ,

No Responses to “Firkantlue/Square hat”

 1. HildeS. Says:

  Stilig lue:o)
  Toving er spanande, synest eg, sjølv om resultatet ikkje alltid blir slik ein har tenkt seg:o)

 2. Muffin Says:

  Det var en lekker lue, ser god og varm ut! Har vært og tittet i bloggen din og kost meg masse.

 3. Hege Says:

  Flott lue!

  Ha ei fin helg :)

 4. hulda Says:

  jeg er heldig siden det er min lue

Leave a Reply