Hulda si ønskeliste

Inspirert av Even, ville Hulda òg presentera ønskelista si. Here goes:
Barbie og barbiehest, Sims, bamser, Babyborn, klede, Malin på månen, Celine sin CD, vaffeljern, julekrybbe, dataspel, smålego/legoslott, DVD, spel til Playstation 2 og til Nintendo DS, bøker/leseløve, hårstrikk/spenner, skistaver, smykker/armband, radiostyrt bil/fly/helikopter, twist, hoppestokk, mobil, flaggermus, fisk, mus, rotte, edderkopp, slange (ufarleg), lavalampe, puter, pledd, caps, hoppestrikk eller -tau, bærbar pc, penner, blyanter, lamper, diskokule, cd’er, nisser til nissehuset mitt, garn, tøfler, morgonkåpe, lue, hansker, votter, akebrett, saccosekk, trimsykkel, fotball, baller, glassenglar, daim, badebasseng, japp, toblerone, undertøy, penner med viskelær, sprettball, kompass, vekkarklokke som ikkje går baklengs, armbandsur og MGPJR cdar.

*puh* Då var lista formidla til kven som no enn måtte ønske å bruka ho. :)

Tags: ,

No Responses to “Hulda si ønskeliste”

 1. Sina Says:

  koselig blogg du har! Her er heldigvis ikke snø enda… men huff så kaldt!

  Flotte kort din datter har laget!

 2. Maret Says:

  Når vi ser denne ønskelista, så vet jeg hva du mener med kreativ datter…
  Hvorfor ikke la henne ta over julekort-produksjonen. Om noen år vil det være et kjær minne, om bare slekt og venner forstår verdien og tar vare på kortene.

 3. Tankar ved eit tastatur » Årskavalkade 2007 Says:

  [...] November: Alltid ein litt vond månad. Allehelgensmessa gjorde både vondt og godt. Og 11. november, som er bursdagen til Ravn og Brage, er kvart år ein tung dag. Men derifrå går det stort sett oppover, og månaden vart avslutta med vakre snøbilete og presentasjon av ønskelistene til Even og Hulda. [...]

Leave a Reply