5 år!


I dag er Even 5 år. Her leiker han med den nye hesten og stallen han fekk frå oss her heime

solto/Disorganized (U/D) of the mind with respect to a true story amoxil 25% in the range between 60 and 70 years,.

. Frå gudmor og gudfar på Fauske fekk han ein flott strikkegenser som eg trur han skal pynta seg med i kveld, så det dukker nok opp bilete av den òg. Elles kjem nok dei fleste gåvene i laupet av morgondagen, då vi (som vanleg) feirar både Hulda og Even sin dag.


Tags: ,

No Responses to “5 år!”

 1. Tankar ved eit tastatur » Årskavalkade 2007 Says:

  [...] Desember: Vi baka julekaker, feira Lucia-dagen i barnehagen og hadde ei flott førjulstid! I tillegg fekk eg den flottaste julegåva eg kunne tenkje meg; boka til mamma vart ferdig like før jul. Og den siste dagen i dette året avsluttast med å feira Even sin femårsdag. [...]

 2. Hege Says:

  Gratulerer med dagen Even!!

  Og et riktig godt og kreativt nytt år :)

 3. Ellen Says:

  Gratulerer så mye med dagen til Even! Kyss fra ho gu’mor Ellen

Leave a Reply