5 år!

I dag er Even 5 år. Her leiker han med den nye hesten og stallen han fekk frå oss her heime. Frå gudmor og gudfar på Fauske fekk han ein flott strikkegenser som eg trur han skal pynta seg med i kveld, så det dukker nok opp bilete av den òg. Elles kjem nok dei fleste gåvene i laupet av morgondagen, då vi (som vanleg) feirar både Hulda og Even sin dag.

Tags: ,

No Responses to “5 år!”

 1. Tankar ved eit tastatur » Årskavalkade 2007 Says:

  [...] Desember: Vi baka julekaker, feira Lucia-dagen i barnehagen og hadde ei flott førjulstid! I tillegg fekk eg den flottaste julegåva eg kunne tenkje meg; boka til mamma vart ferdig like før jul. Og den siste dagen i dette året avsluttast med å feira Even sin femårsdag. [...]

 2. Hege Says:

  Gratulerer med dagen Even!!

  Og et riktig godt og kreativt nytt år :)

 3. Ellen Says:

  Gratulerer så mye med dagen til Even! Kyss fra ho gu’mor Ellen

Leave a Reply