Evigheitsarbeid?

Eg driv for tida og strikkar strømper som Even skal ha til bunaden sin til våren (han skal ha same bunad som i fjor, men guten er jo lenger i år …). Men det går sååå seint! Fyrste gong eg strikkar noko som liknar flettemønster, så oppmuntrande kommentarar vert teke godt i mot!

Garn og mønster fekk eg frå Anemor i Hemmeleg Ven-gåve før jul. Takk og takk! :)

Tags: ,

No Responses to “Evigheitsarbeid?”

 1. A-ha » Blog Archive » Evigheitsarbeid? Says:

  [...] Here’s another interesting post I read today by Tankar ved eit tastatur [...]

 2. mona Says:

  Hei igjen! Strømpene blir fine de, ser ut som om flettestrikkingen går kjempebra. Jeg er i gang med Cable Lux Tunic som du ser, veldig spent på å se den ferdig. Gøy at det ble en along, da er vi mange som kan dele erfaringer.

 3. Beyla Says:

  oi wow!! De blir jo knallfine! Flink du er frua ;) Nå har jeg ordnet den forresten, kun ETT ord!

 4. eva Says:

  Heia! Heia! Heia! Så flink du er! :)

 5. Hege Says:

  Syns de blir kjempefine!

 6. Monica Says:

  Så snille de er! :) Då er det berre å fortsetta! Det gjer nytte med oppmuntring!

 7. Beyla Says:

  Tihihi.. Selvsensurering på høyeste plan!! If there’s a will osv.. ;) Gedifragarnet er nyyydelig..! Holder på et spennende prosjekt nå, tvinne mitt eget effektgarn.. Lurer på om det blir bra? Vi får se etterhvert!!

 8. Tankar ved eit tastatur » Laurdagsgrynt Says:

  [...] ho klør av det meste av ullgarn, så eg må fintenkje litt før eg lagar ein til ho. Elles manglar den andre bunadsstrømpa til Even enno, men det er framleis lenge til mai, er det ikkje [...]

 9. Tankar ved eit tastatur » Blog Archive » Dagen derpå Says:

  [...] merke til Even sine strømper! Det er evigheitsarbeidet mitt som faktisk vart [...]

Leave a Reply