Utkvilt og klar for helg!

I dag har Even fri frå barnehagen og Tor Inge tok med Hulda på skulen, så eg fekk sove lenge. Vakna frisk og opplagt klokka ni, og kjenner at eg er utkvilt for fyrste gong på ei veke! Fridagen min på tysdag vart jo øydelagt av det tidlegare blogga migreneanfallet, og slike migreneanfall har ein tendens til å gjere meg trøytt i fleire dagar. Men i dag var alt “så meeeget bedre”, og det er ei fantastisk kjensle!

I dag skal eg rydda og støvsuga litt, og så skal eg og Even handla inn til barneselskapet han skal ha i helga. Han gler seg enormt, håpar berre det står til forventningane. :) Det er fyrste gong han skal ha barneselskap, og han har invitert 9 små gjestar. Spennande!

Her er nokre av muffinsane eg laga til Hulda sitt barneselskap. Vert nok muffins denne gongen òg, men truleg med ein litt meir “maskulin” vri.

God helg alle saman!

Tags:

No Responses to “Utkvilt og klar for helg!”

 1. Beyla Says:

  åh jeg er misunnelig på deg.. våknet kl06.00 av at min drøm om vin diesel ble avbrutt av vekkerklokker og gubbe som lo seg skakk, så var det på jobb,masse skit som måtte fikses og hodepinen, den hadde man ikke tid til å ta hensyn til og og og.. GAAHHHH! Men så var det 5 kilo garn på posten til meg. så da er alt greit :D Du skriver nesten mer høgnorsk enn nynorsk. Det liker vi! Svært godt!

 2. Beyla Says:

  fnihi..Jupp,han er simpelthen snasn! :D Snorregarnet er nydelig i farge,men ikke strikk det på mindre pinner enn 10, da knekker du omtrent fingrene og resultatet blir litt så-som-så..Min løsning i mangel av store nok strømpepinner til å strikke selve “hånden” var å dele tråden – garnet er 2tråds, så jeg brukte bare den ene. Ble faktisk skikkelig tøfft!!

 3. 9na Says:

  Hei! Jeg vil også sove…. I morgen¨… Minst til kl 08 dvs to timer menn vanlig…!

 4. Lasse G. Dahl Says:

  Batmanmuffins! Helt klart! Klipp ut logoen (den nye eller denne originale: http://polaris.umuc.edu/~vrau/images/BatmanIntro.jpg ), legg den på sjokolademuffins og dryss melis over.

  Og fjern gjerne sjablongen før servering.

 5. Synnøve Says:

  God helg til dere alle sammen!

Leave a Reply