Ikkje akkurat sparkføre

Eg såg at Hege hadde vore på sparktur i dag, så eg tenkte eg måtte syna dykk kva ungane her i huset gjorde etter endt dag i barnehage og skule:

Trur sanneleg dei hadde vårkjensle i dag!

Tags: ,

No Responses to “Ikkje akkurat sparkføre”

 1. Synnøve Says:

  Ja, det er forskjell på folk, her er det mest blankis enda, og isbrodder er lurt. Jeg gleder meg til jeg også kan ta fram sykkelen!

 2. Beyla Says:

  Sparken parkeres nok neppe her oppe før i mai ellerno.. i ’07 hadde vi siste snefallet før sommeren 16 mai – 17 mai hadde vi 22 grader i solveggen, og etter det, norges beste sommer med knallsol døgnet rundt og fisketurer på blikkstille hav . ironien lenge leve…! akkurat er jeg litt forvirra etter mørketiden, kunne ikke skjønne hva som irriterte øynene mine slik.. Det er jo SOLA!! rett inn de enorme stuevinduene! så fikk litt vårfølelse jeg og av solskinnet og sykkelbildet ;)

 3. Hege Says:

  Å, det måtte ha vært her ungene kunne ta frem syklene…
  Men vi får bare nyte sola med eller uten snø ;)

 4. Tankar ved eit tastatur » Det sikraste vårteiknet Says:

  [...] andre bloggar har eg lese om ulike vårteikn, og sjølv presenterte eg jo syklande ungar allereie i februar, men no etter påske dukka det sikraste vårteiknet opp [...]

Leave a Reply