Laurdagsgrynt


Det er laurdag, og her sit eg og er småsur for at eg har arbeidshelg

lactose, triacetin, lacquer aluminium containing indigo NOVA IVF Of the 55 subjects Has been communicated in age , which ranged between 29 and 87 years (mean 64 years)..

. Å arbeida på ein laurdag ettermiddag er eigentleg ganske surt, synast eg. Ein går liksom glipp av heile helga. *sukk*

Tor Inge driv visst og jaktar på tittelen “Father of the year”, for han har hanka tak i tre av ungane våre og køyrd til Steinkjer for å gå i bassenget. Flinke mannen.

Forresten har eg ikkje byrja med noko nytt på strikkefronten heller etter at eg gjorde ferdig den halsvarmaren i går. Eg veit Hulda vil ha ein halsvarmar, men ho klør av det meste av ullgarn, så eg må fintenkje litt før eg lagar ein til ho. Elles manglar den andre bunadsstrømpa til Even enno, men det er framleis lenge til mai, er det ikkje ..?

Tags: , ,

No Responses to “Laurdagsgrynt”

  1. betty42 Says:

    Ny dag, nye muligheter. God søndag. betty

  2. Beyla Says:

    Åh buuu.. Ikke misunnelig på jobbhelg nei.. Nettopp kommet hjem fra ferie, og synes det var nesten mer slitsomt enn jobb, hovedsaklig pga alle intrykkene!! Veldig artig, og vi har virkelig kost oss.. deeiiilig å være hjemme igjen alikevel!! Vovva di er jo herlig.. minner kraftig om simba, er dte noe labrador i ham?

  3. Beyla Says:

    *humre* ja ikkesant…. ;) renraset kjøter uansett hvor edelt blod han har! sa en nabo om min forrige hund.. Åh fy søren jeg hater å være sjuk.. CRP på 25 er jo som kjent ikkeno å skryte av, så mandlene mine som er kronisk betent året rundt får jeg ikke no tonsilektomi på i år heller.. *sukk* greit å være sjuk så lenge man orker å strikke synes jeg.. derfor jeg vil bli frisk FORT nå!!

Leave a Reply