Nok ein måndag


Har det verkeleg gått ei veke sidan førre oppdatering? Tydelegvis! Førre veke var ganske rotete eigentleg, for eg var på arbeid annakvar dag. Hadde gledd meg på fri søndag, men måtte på arbeid likevel, så det har liksom ikkje vore noko samanhengande fri den siste tida, noko eg vanlegvis har i og med at eg har berre 50% fast stilling. “Men nu går alt så meget bedre”.

I laupet av veka vart eg ferdig med ein halsvarmar til meg sjølv. Eg tok utgangspunkt i oppskrifta frå Drops, men brukte litt tjukkare garn og pinnar, nemleg det herlege Merino Alpaca frå Shibui Knits som eg fekk i pakken frå Nyheitsklubben til Strikk Innom

Halsvarmaren vart både mjuk og varm, så då Even fekk ein lei hoste på torsdag, gjekk det slik:
Om ikkje anna vart han iallfall betre, og eg fekk eit flott bilete!

I knitted this neckwarmer for myself in Alpaca Merino from Shibui Knits, but when my son started coughing, this was the result …

Fredag var forresten denne guten på innskriving på skulen. Han skal byrja i fyrste klasse til hausten. Vesleguten min! Han er kanhenda ikkje så liten lenger, eigentleg ..?

I går var det morsdag, og i staden for kaffi på senga, måtte eg på arbeid, men eg tok det då att likevel. Laurdag fekk eg desse vakre tulipanane av mannen, og søndag fekk eg ein flott pakke frå Hulda:
Lekkert, ikkje sant?

Yesterday we celebrated mother’s day in Norway. From the man of the house i got flowers, and my daughter had made me a lovely present

Rosiglitazone without replacing it with another medication (13%3. PRIMING: before starting, âinfusion, inject 50 ml of the solution in the tubes of the infusion (to saturate the binding sites of insulin in the tubes) novaivf.com.

. I feel lucky! :)

På pinnane har eg no eit nytt par moltevotter, litt større denne gongen, for dei førre vart veldig små. Dette paret skal nok bli gåve.

Tags:

8 Responses to “Nok ein måndag”

 1. mona Says:

  Ser ut som om halsen fikk en ny eier ja! Den var sikkert god når han var syk.
  Så koselige morsdagsgaver du har fått!

 2. Hege Says:

  Nydelig farge på halsen :)
  Ha ei flott uke!

 3. Beyla Says:

  http://youtube.com/watch?v=cYl8SYNuaKQ

  derfor har vi sånn hund!!! Landseere er bare herlige!! Ingen lager halser til meg når jeg er sjuk :(

 4. sipusa Says:

  Å, god du da, ikke rart de er snille med deg på morsdagen!!:-D

 5. malla Says:

  Den var kjempefin, passa godt gjorde den så eg tenkjer at du må lage ein ny til deg sjølv.Ha ei fin veke , høyrest fint ut å jobbe berre annakvar dag.

 6. Beyla Says:

  haha nå følte jeg meg ganske geit! Jeg kunne nemelig så absolutt funnet på noe slikt, men har faktisk ikke det – og nå har jeg funnet det, bare se i bloggen! men når jeg var på elkjøp forrige uke hadde de bare dyyyre kameraer igjen, og det ser ikke jeg noen vits i når de ikke gjør det spesielt mye bedre på testene, OG vi har det litt stramt just nu..

 7. Tankar ved eit tastatur » Meir nytt Says:

  [...] de halsvarmaren eg strikka til meg sjølv? Den som Even stakk av med? Iallfall, eg har strikka ein til Even òg, [...]

 8. biden we just did Says:

  You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before.
  So great to find somebody with a few original thoughts on this subject matter.

  Seriously.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a bit
  of originality!

Leave a Reply