Retrett


Heile mitt (vaksne) liv har eg hatt ein aversjon mot Husfliden. Dei butikkane eg har vore innom (kan henda ikkje så mange, men …) har stort sett vore skuffande med tanke på tenesteytinga frå dei som arbeider der

disfacente. In addition, it Is to be noted that diabetic Patients tile function and tissue of a diabetic rat model. J Sex Medalmost 50% after 70 years. novaivf.com.

. Det har faktisk vore så ille, at eg (bortimot) har slutta å gå inn på desse butikkane. Men no er eg nøydd til å ete i meg nokre av desse orda, for det gjeld heldigvis ikkje alle Husfliden-butikkar.

Måndag hadde eg ein heil time til gode medan eg venta på legetime, og i mangel av noko å finna på, gjekk eg innom Husfliden i Levanger for å smugkikka på mellom anna selbustrikk, og dei tok knekken på aversjonen min!

Butikkdama der inne var eit unikum! Vi prata og kikka, såg i bøker og hefter. Eg hadde det så hyggeleg at den lange ventetida faktisk verka alt for kort! Og det aller beste var at trass i at eg ikkje kjøpte noko (det var dagen før lønning) fekk eg ikkje dårleg samvit. Takk til butikkdama som gjorde dagen så bra og retta opp eit dårleg inntrykk!

  • Ingen postar liknar denne!

No Responses to “Retrett”

  1. Beyla Says:

    haha ME TOO!!! får helt sånn blæææææ bare av tanken! men kanskje det er verd et forsøk til..? Husfliden i Oslo prøvde jeg å frekventere en gang eller to, og det var seriøst en gang eller to for mye..

  2. Muffin Says:

    Må bare få skryte litt av Husfliden i Bodø, stor butikk med mange hyggelige ansatte som står på pinne!

Leave a Reply