Valentinsdag

Då eg stod på kjøkkenet og laga kakao til jentungen som er på skitur med klassen i dag, dukka plutseleg denne opp ved sida av komfyren: Valentinsgåve!!! Og eg hugsa ikkje ein gong at det var valentinsdag! Eg måtte naturlegvis foreviga pakka før eg åpna ho. Mannen berre rista lett på hovudet og sa “jaja, du er tross alt ein bloggar …”

Då eg åpna pakka, fekk eg prov for at mannen høyrer kva eg seier, iallfall ein gong i blant, for der låg denne vesle lekre saken:
Ei lita, nett klokke som passa perfekt på ei smal arm. Lekker, ikkje sant?

Got a valentines day gift from my man. A really nice, small watch that fits my wrist perfectly!

Tags:

No Responses to “Valentinsdag”

 1. Beyla Says:

  Gratulerer med kjærlighetsdagen! Så koselig at gubbelanken din er så omtenksom.. :) Min sin veit nok neppe at det er valentine’s engang, men så “feiret”vi jo på lørdag siden han har jobbuke nå.. du kan jo lese om hvordan dét gikk på min sin blogg..

 2. Hege Says:

  Flott klokke!
  Helidig er du som har en som husker på deg ;)
  Her bruker vi ikke å feire slike dager.

 3. frk.badegakk Says:

  Det var en nydelig klokke! Riktig så heldig er du!
  Ha en flott dag videre!=D
  *klem*

 4. tankar ved eit tastatur » Blog Archive » Takk for det gamle! Says:

  [...] frå dottera i morsdagsgåve. Tor Inge sette forstandet stilt i meg då eg plutseleg og uventa fekk valentinsgåve, så då er det kanhenda ikkje så viktig at han ikkje har nytta dei 1460 dagane enno? Februar var [...]

Leave a Reply