Nattsokkar/Night socks


Eg er alltid kald på føtene om natta, så no har eg strikka meg nattsokkar i Sandnes alpakka!

I always have really cold feet at night, so now I’ve finally knitted a pair of “night-socks” in soft, lovely alpacca yarn.Goodbye to cold feet! Since I actually hate knitting socs, it fits me perfect that march is socks month in A loose knit group

. I’ve actually finished my march project already
. Wonder what April will bring

38TREATMENT FOR ERECTILE sildenafil citrate Daily Activity.

. :)

Tags: ,

No Responses to “Nattsokkar/Night socks”

  1. Beyla Says:

    åhh de så deilige ut!!!! alpakka er bare skamdeilig.. :D Så deilig å høre at du er enig med meg – for enige er vi jo ;) Når man ser på 19åringer som jobber på fabrikk uten et sekunds utdannelse som tjener nesten dobbelt av hva en sykepleier med 3åring høyskolebachelor tjener, så må man jo nesten grine. Hvem skal vel gi oss premie for å sell ourselfs short? Ikke arbeidsgiver hvertfall, det er nå sikkert og visst…. Å kreve lik lønn for likt arbeid er en ting, men å heve status på “kvinneyrka” og kreve skikkelig lønn der og er virkelig “likestilling i praksis”. Den typen likestilling som faktisk er verd noe da den ikke sloss imot å la være folk være folk uavhengig av kjønn..

  2. Hege Says:

    Hørtes deilig ut for kalde føtter!

Leave a Reply