Spidey mittens

Har strikka Spidey-vottar som passa til lua. Mønsteret fann eg her og garnet eg har nytta er Falk frå Dalegarn (same som på lua) og pinnar nr 2,75. Totalt brukte eg litt over eitt nøste raudt garn, men ikkje eit fullt nøste av korkje svart eller blått garn.

Håpar guten vert fornøgd når han kjem opp i morgon og ser desse!

I have knitted the “we call him spidey”-mittens from Kathleen Taylor’s freebies. I used needles UK size 2,75 and the yarn Falk from Dalegarn. Total amount of yarn used for both hat and mittens is no more than three skeins. (But I needed a little more than 1 skein of red, though)

Tags: ,

No Responses to “Spidey mittens”

 1. Hege Says:

  Tipper han blir veldig glad for å få disse!

  Og ja, er det ikke godt å være ute i skogen?!
  Hadde planer om å komme oss ut på skitur i dag, men butikk tur og besøk satte en stopper for det… Så vi håper på fint vær i morra også ;)

  Ha en flott lørdagskveld!

 2. Beyla Says:

  Å du mildeeee…. 2.75!?!?!? DU er mer glad i den ungen enn sunt er!! Jeg tror ikke jeg er glad nok i NOEN til å påtvinges så små pinner!! Men de ble jo knalltøffe!! Heldig gutt du har :) Jeg sitter og nevrotisk strikker det eneste jeg har garn til *sukk* Fint blir det jo!!! Men søkken så bittert alikevel, når jeg var så godt igang med (enda et) prosjekt jeg gikk tom for garn til…

 3. mona Says:

  Tøffe votter! Kjekt å finne mønstre som passer til gutter også, det er ofte mangelvare. Disse faller nok i smak!

 4. LivM Says:

  Flotte votter som jeg er sikker på ble godt mottatt. Jeg har strikket dem til barnebarnet og det var populært!

 5. Hulda Says:

  Hei! Har du ei datter som heter Hulda? Gøy! Jeg heter også det, ganske sjeldent navn vi har. :)

Leave a Reply