Flaggermuslue/Bathat


No har eg gjort designer av meg!

Hulda ville ha flaggermuslue, og det var umogleg (for meg iallfall) å finna ei god oppskrift, så eg måtte laga ho sjølv.

Oppskrifta ligg ute som pdf-fil til gratis nedlasting både på norsk og engelsk.

Norsk utgåve: flaggermuslue

My own design!

Hulda wanted a bathat, and since I couldn’t find a suitable pattern, I made it myself

understand.you have to speak (if for no other with your own diabetologist or how to take amoxil.

.

To be downloaded as pdf-file in english here: Bathat by Monica
or with this Ravelry-link

Tags: , , , , ,

No Responses to “Flaggermuslue/Bathat”

 1. Beyla Says:

  Gratulerer med et knallfint mønster!!! Så flink du er! Og ang Familien – Jeg har gitt opp å få reelle svar fra den (“&#”= av en sjef de har der, så jeg fornyer IKKE mitt abbonement. Synes håndarbeidsidene er blitt skikkelig dårlige, så da ser jeg ikke vitsen i å gi dem pengene mine.

 2. Stjerneglimt Says:

  Stilig lue! Den må prøvestrikkes =0)

 3. Tanja Says:

  Så flink du er!!! Kjempefin lue:)

 4. eva Says:

  Kjempefin! :)

 5. Lise Says:

  så stilig! ;-) Lykke til med videre design! :-D

 6. Hege Says:

  Stilig lue!

 7. Elin.71 Says:

  Kjempe flott :D

 8. Sylvia Says:

  Hei Monica. Knallfin lue med eget design, fantastisk!
  Vil du lese om en fantastisk designer, har jeg et innlegg i dag. Kom og bli inspirert!!!

 9. Hanne Says:

  Hei, og takk for kommentaren din på bloggen min! Artig at jeg fant en verdaling her inne :) Skal komme innom her igjen, for jeg må se litt nærmere på alt det flotte du har strikket. Den flaggermuslua var knallstilig!

  God helg, og lykke til i trekningen!
  Hanne:)

 10. Wonni Says:

  Dear Monica,
  i found your pattern of this Bathat yesterday. :grin: I´ve just finished the hat and want to thank you for this great pattern. If you like, have a look at my blog, so you can see the result of my knitting.

  Wishing you a great evening,
  Wonni

 11. Tankar ved eit tastatur » Blog Archive » Proud Says:

  [...] just love it when my design, the bathat, is mentioned in other blogs. Strange to see a pattern made by me in a little place in Norway, [...]

Leave a Reply