Mondays in rainbow

… på ein tysdag. Eg er ikkje i form for tida. Tjukk i halsen, snørrete, eg nys og ikkje minst synast eg synd på meg sjølv. I går var egfor fyrste gong etter eg byrja i jobben min for snart eit år sidan borte på grunn av sjukdom. Når eg tenkjer meg om, er det vel den fyrste eigenmeldinga eg har nytta i jobbsamanheng i livet så langt. Men det var faktisk mogleg å gjere det. Så til saka! (Går)dagens farge er oransje:

Utsikta frå trappa mi i september i fjor. Bjørka har kledd seg i haustfargar.

Og enno eit oransje bilete:

“Husmorforkleet” mitt som mamma både har sydd og i tillegg brukt sjølv. Eg ser at bakgrunnen ber preg av at dette er midt i julestria. ;)

Takk til Annette som drog i gang Mondays in rainbow!

 • Ingen postar liknar denne!

Tags:

No Responses to “Mondays in rainbow”

 1. AnnetteK Says:

  Flotte bilder!!!

  Og god bedring, sender deg masse gode tanker!

 2. Anne-Grethe Says:

  Huff og huff – god bedring, enten det er forkjølelse eller allergi! Ikke noe moro å bli snørrete på denne tida av året!
  Fine orange bilder! :-)

 3. Porcelensstrand Says:

  God bedring! Stilig forkle:)

Leave a Reply