Decluttering 18 av 365

Jepp, kroken på soverommet var eit skattekammer for decluttering. Eg har teke vare på babytøy! Ikkje berre nokre få, men alt både Hulda og Even har hatt, trur eg.

No er det iallfall sortert, og handlaga plagg har fått vere att, i lag med diverse anna som eg “berre ikkje kan” kvitta meg med, iallfall ikkje enno. Resten er pakka i ein sekk som skal gjevast til Fretex. Det er jo flott tøy som nokon sikkert kan få bruk for ein gong.

 • Ingen postar liknar denne!

Tags:

No Responses to “Decluttering 18 av 365”

 1. AnnetteK Says:

  Flink du er!
  Er innom en liten tur, når som vi er så snarest hjemom før vi drar videre på ferie ;)

  AnnetteKs last blog post..Bunadsbukse til lillemann

 2. Kristin Helene Says:

  Så flink du er!!! Jeg tok vare på alt etter den første, men når jeg ventet nummer to, gikk jeg gjennom og sorterte med hard hånd. Nå er det riktignok bare 18 måneder mellom de, men det blir jo litt klær likevel…. Nå sorterer jeg etterhvert. Noe gir jeg vekk til venner, noe til Fretex g resten går i søpla :)
  Blir forresten veldig inspirert av declutteringen din.. kaster mye jeg også, men har ikke så struktur over det som du.
  God helg til deg!!

Leave a Reply