Decluttering 21 av 365

Blant mykje anna i rotekroken til Even fann eg to gamle barneryggsekkar. Alt for små til både skule- og turbruk for ein stor unge, så dei får bli med i Fretex-sekken tenkjer eg.

  • Ingen postar liknar denne!

Tags:

No Responses to “Decluttering 21 av 365”

  1. Beyla Says:

    Dét var en bra genial ide! Decluttering, det jeg skulle jeg begynt med året før vi flyttet tror jeg :) Jeg likte det du hade skrevet om spelet på stiklestad – har alltid hatt en vag ide om at det er noe jeg skal se “en gang” men nå fikk jeg lysst til å lage litt mer spesifike planer! Ikke at det er så lett å lage planer for sommeren, siden gubben jobber mest akkurat i sommermånedene men.. :)
    Håper du har det kjempefint! Stor klem din vei

    Beylas last blog post..Ingen grunn til kontroll, vi har panikk!

Leave a Reply