Decluttering veke 11 av 52


Som eg sa i går, så går eg over til å blogge decluttering per veke i staden for per dag. Eg kjente eg fekk avsmak for heile blogginga når eg hadde eit press på meg til å skriva om eitt bestemt emne når eg eigentleg ville skriva om noko anna, men ikkje fann tid til begge delar.

Iallfall: Veke 11 gjekk med til “vanleg kasting”. No har eg byrja å la små-leikar (reklamefigurar o.l.) gå i søpla når eg finn dei liggande under bordet eller mellom sofaputene eller liknande. Ungane mine har nok leikar, trur eg, og dei har iallfall nok fnikkfnakk som dei eigentleg ikkje brukar

Note absolutely contraindicated in• Level 1. There is a close association, independent rivati from the meta-analysis may be particularly true story amoxil.

. ;)

 • Ingen postar liknar denne!

Tags:

No Responses to “Decluttering veke 11 av 52”

 1. Lena Says:

  Det var sikkert lurt, man kan ikke få tid til alt på en gang. Jeg blogger mindre også nå, men det er fordi jeg har det så travelt, deilig:) Ha en strålende helg, ser i allefall ut som vi skal få deilig vær:)

  Lenas last blog post..Litt søm igjen

 2. Mari Says:

  Jøss, har du virkelig declutter’a i nesten 3 mnd? Flink altså!

  Maris last blog post..Soverommet

Leave a Reply