Helga er over

I helga har vi mellom anna drive med potetopptaking. Vi har ikkje så stor ein flekk, men vi sette ned 96(?) potetar, og fekk ei avling på omlag 25 kilo! Alle tok del i potetopptakinga, og Even var storfornøgd med potethausten. “Det her e jo heilt patetisk sa han. I ettertid har eg funne ut at fantastisk truleg var ordet han leita etter. ;)

Og i tillegg til å vere potetbonde har eg sydd litt. Eg måtte ha ei stor mappe til eit sjal eg strikkar på:

Eg er nøgd sjølv og ho funkar flott!

Tags: , , ,

No Responses to “Helga er over”

 1. mereteveian Says:

  Det var noe til potethøst! Artig med ord som kommer fra barnemunn :-)
  Strikketøymappa var i fine farger!

  mereteveians last blog post..rosa donasjon :: pink donation

 2. Lena Says:

  Så fin strikkemappe! Du kan jo også sy…! herlig med slike kommentarer:) masse gode poteter, blir kjekk å ha:)

  Lenas last blog post..Ny award!

 3. betty42 Says:

  Herlig at du skriver på nynorsk synes jeg.

  Kult med poteter og stilig veske.

  God uke til deg,

  Betty

  betty42s last blog post..Blogger Home.

 4. Frk.Badegakk Says:

  Hihihi… Gøy med ordforvekslinger enten de kommer fra små eller store. Det var litt av en potet”fangst”! Og så flott mappe du har sydd! Den kan du være godt fornøyd med!=)

  Frk.Badegakks last blog post..JA til mer mat og dorull!

 5. Line Kristine Says:

  D vart en rætt å slætt “potetisk” potethøst! ;)

 6. Hege Says:

  Moro med potetopptaking. Savner det fra da jeg var liten…
  Flott veske du har sydd.

  Heges last blog post..Fisrt pair of socks done & leaf rubbings

 7. Mormor Says:

  Helt utrolig hvordan de potetene hadde ynglet. I min barndom kalte vi høstferien for potetferie. Ikke fordi vi syntes det var så moro å plukke poteter, men vi tjente litt penger.
  Mappa var bare kjempeflott.

  Mormors last blog post..En mormors trøst

 8. Beyla Says:

  Aaaaahaahahahaha, potene dine er skitne!! Og med det mener jeg at de er svinat ;) Neste høst skal vi og kunne nyte selvdyrka! Hvilken sort har dere planta? Så ut til at den hadde klart seg godt på alle vis, ikkeno tørråte der nei!
  Ja veit du hva, jeg er så glad at jeg har vært helt i svime idag!! Huska på å spise frokost kl 17 :p og kunne ikke fatte hvorfor den 4 timer lange turen var så steike tung (dne jeg gikk uten frokost) Milde himmel! ;) Så da blir det innflytting i februar 09!! :D

 9. Ragnhild Says:

  Hei, Monica! Lenge sidan sist! Du er flink til å sy og dyrka poteter! Fin blogg! Eg skal laga lenkje til deg:-)

Leave a Reply