Hovudet over vatnet ..?

Eg kom ikkje vekk i Hovudstaden, sjølv om bloggefrekvensen kanskje fekk deg til å tru det … Eg har berre vore i dårleg form att. Det var denne skuldra då veit de. Kortversjonen er: Tilrettelagt arbeid i fire veker, fysioterapi og ei MR-undersøking. Og eg er vel eigentleg ikkje til å ha i hus, for eg er stort sett sur og sliten. Så veit de det òg! ;)

Eg har forresten ei ganske stor trøyst då, midt i all jamringa mi, men det får eg koma attende til, for eg må lasta inn eit bilete eller to først.

Tags:

No Responses to “Hovudet over vatnet ..?”

  1. Pappa Says:

    Stakkars deg og skuldra di! Jeg har prøvd hvordan det kan være. Jeg kunne ikke heve armen over hodet uten å hjelpe til med den andre. Hadde mange behandlinger hos kiropraktor Størseth, og ble helt bra til slutt. Han kalte det “frozen sholder”. Hvor skal du ta MR? Trondheim kanskje?

  2. minica Says:

    Pappa: Nei, eg skal nok på Levanger.
    Takk for trøyst! Det vert nok bra til slutt. :)

Leave a Reply