Monica, the early years

Pappa har gjort ein kjempejobb med å få gamle bilete over i det digitale formatet, og difor kan eg dela med dykk; Monica, the early years!

Den stolen eg står ved, var eg borti i dag. Den er ganske liten, så i det perspektivet skjønar eg kor lita eg var då! (Oddvar; er det ikkje denne stolen du kviler foten din på no etter meniskoperasjonen då?)

Når eg ser dette biletet, ser eg forresten at Even er meir lik meg enn eg trur innimellom. :)

The Busserulls! Som de ser, var mødrene i gata fornuftige; naboguten har raud sykkel og raud busserull, eg har blå sykkel og brun (truleg heimesydd) busserull. Likevel leikar me her at guten er rednings”bilen” som kjem og hentar “bilen” min når den har gått sund …

17. mai for 100 år sidan. Eller iallfall i førre århundre. Mamma har sydd kjolen min, og eg kjenner meg fin! Rekner med at Asina-flaska venta ikkje alt for langt unna. Og i og med at eg ser presentabel ut, har vel neppe det årlege potetløpet funne stad enno!

Er ikkje dette eit flott bilete av meg og mamman min?

Fiskerjenten?

Denne hatten (trur eg)vart laga på grunn av at barnehagen hadde “rare hatter” som tema i barnetoget på 17. mai. Som de ser, syntest eg hatten var meir fin enn rar!

No har de fått eit lite glimt av meg som lita. Håpar fleire gjer som meg og deler sine tidlege år med resten av bloggeverda! :)

Tags: , , ,

No Responses to “Monica, the early years”

 1. Ruth Says:

  Gøyalt med såne bilder. Men det er nok ikke så lenge siden som du tror. Du er avbildet i farger. Jeg, på den annen side, var i sort og hvit og barnehager var ikke oppfunnet enda. Så du er nok bare barnet enda du. ;)

  Ruths last blog post..Skyte katta -

 2. Pappa Says:

  Det var artig å se! Jeg har jo sett bildene mange ganger, men dette var jo en ny setting.

 3. Hege Says:

  Så morsomt å se bilder av deg som lita!

  Heges last blog post..Super Santa

 4. Mari Says:

  Monica! så nydelig du var! og så blond! Herlige bilder (og jeg ser hvem som er mamman til Hulda ja!)

  Maris last blog post..Fredagsshopping

 5. Storebror Says:

  Det var vel allerede så tidlig som på det første bildet at du hadde lært å si “Lætt’a få’e” når du ville ha Batman figuren min (eller “Lynvingen” som han het den gangen).

 6. Lena Says:

  Koselige bilder:)

  Lenas last blog post..Strikkeveske til Camilla

 7. Beyla Says:

  For ei nydelig godjente!! Så herlig at pappan din digitaliserte familieskattebildene :) Grattis med nyoppussa blogg, den ble jo kjempeflott!! ,om 3hjulsykkel manglet ene bakhjulet, dvs, felgen var der men ikke dekket, så når jeg sykla skranglet jeg avsted til det punkt at ingen naboer sov middagshvil :D Good times!!

  Beylas last blog post..Å flytte fokus–

 8. Frk.Badegakk Says:

  Det var noen herlige bilder! Ble rent inspirert her jeg! Kanskje jeg også skulle ta et “dypdykk i arkivet” som det så fint heter=P
  Takk for titten, det var kjempekoselig!

  Frk.Badegakks last blog post..invitasjon til teselskap.

 9. tankar ved eit tastatur » Blog Archive » Takk for det gamle! Says:

  [...] Eg kjøpte ny pc i oktober, og synte fram meg sjølv som lita. [...]

Leave a Reply