Kjøkkenrydding

I dag fekk eg det for meg at eg skulle rydde bestikkskuffa på kjøkkenet. Og plutseleg hadde eg tømt, rydda og vaska alle 12 skuffene, gryteskapet og skapet med kopphanddukar og tuer. Det er ikkje så lenge til jul, vel? Det vert iallfall ikkje gjort fleire gongar før jul i år, men no veit eg iallfall stort sett kva eg har, og det er ein fordel med tanke på julebaksten òg.

(Og vess du lurar; eg gler meg til jul. Masse!)

Tags: ,

No Responses to “Kjøkkenrydding”

  1. Hege Says:

    Så bra at du er bra igjen.
    Får å få den ravelry knappen om antall prosjket, går du inn på feks de sokkene du skal legge ut på bloggen (inne på ravelry siden din). Der hvor det står About this pattern, står det helt nederst hvor mange som strikker denne og har den i køen sin. Klikk på antall projects, og helt nederst under alle prosjektene finner du en html kode du kan lime inn på bloggen din.

    Fryktelig dårlig forklart, men jeg håper du skjønte noe ;)

Leave a Reply