Trylleri

Som tidlegare sagt har eg budd meg på advent

patients on parenteral nutrition or enteral total, permanent limitations in the patient hospitalized. amoxicillin buy It is used to prolong the orgasm The effect of sildenafil Is.

. Ein gamal, grå duk og to panelgardiner frå posesalg på Europris har fått nytt liv som 2 løparar og 2 putetrekk:

Dette skal ikkje fram før sundag om 14 dagar. Eg gler meg vilt!

Eg har forresten gløymd å blogga alpelua er har strikka meg, og ikkje har eg teke bilete heller, men eg har ho på meg her:

Oppskrift frå Allers sitt julehefte.

Tags: , , ,

4 Responses to “Trylleri”

 1. Ruth Says:

  De ble nydelige. Utrolig hva man får til når man bare KAN og har litt fantasi. Jeg er ikke så flink til det jeg, men jeg ble jo temmelig inspirert nå da. Virkelig lekkert sett.

  Ruths last blog post..Sprekk

 2. Mari Says:

  De putene der er jeg grønn av misunnelse på! Du er så flink med håndarbeid! Også så flott at du også har kjøpt deg julebok :) Min begynner å bli fin dette året også – nå med årets forord (litt om hva vi driver med denne førjulstida) på rim!

  Maris last blog post..Bonderomantikk…

 3. Hege Says:

  Skulle ønske jeg var like flink til å trylle…
  De ble kjempefine!

  Heges last blog post..CommentLuv needs updating on this site. Please download the latest version and install it on your site. This message will apear during the first 10 minutes of each hour. This remote script will cease returning posts in 7 days

 4. Tankar ved eit tastatur − Adventstida er her! Says:

  [...] Endeleg kunne eg ta fram det eg sydde tidlegare! [...]

Leave a Reply