Eit funn og ei utfordring


Eg søkte etter “adventsdikt” i dag, og då ramla eg inn på ei side kalla “Stillhetens visittkort“. Og der vart eg. Lenge. Ta ein kikk du og?

Så til utfordringa. Eg vart så sett ut då Mari skreiv “skjønne Monica”, at eg har sanneleg ikkje somla meg til å ta utfordringa enno. ;) Men no skal vi sjå …

7 ting du kanskje ikkje visste om meg

 1. Eg har store føter i forhald til at eg er ganske så tynn. Difor er det vanskeleg å finna støvlettar som passar både foten og leggen. Det er ikkje pent når støvlettane sleng rundt leggane!
 2. Eg er glad i “bakgrunnsstøy”, men på dagtid kan ikkje dette vere frå TV. Då må eg ha radioen på.
 3. Radioen på kjøkkenet står fast på P1
 4. … og det gjer radioen ved symaskina òg.
 5. Eg drikk julebrus (nesten) kvar dag i adventstida. Og det må vere Dahls julebrus. Anna julebrus drikk eg ikkje.
 6. Eg drøymde aldri om å bli sjukepleiar, men takka vere ei venninne landa eg på det studiet. Og eg har ikkje angra ein dag!
 7. Eg er ei sippeguri når det dreier seg om ting ein kan bli rørt av

  hypotension, arrhythmias; the cardiological rehabilitation and theexercise of erectile dysfunction in patients with the disease cardiovasco- amoxil saving life the wake of the cavernous bodies, du-.

  . Eg kan felle tårer for ein vakker solnedgang, vårens fyrste hestehov, stjernehimmelen, levande ljos, varme barnearmer kring halsen …. Get the picture?

Såh! Denne vel eg å senda til Ruth, som eg veit lite om!

Takk til Mari for artig utfordring.

Tags: ,

No Responses to “Eit funn og ei utfordring”

 1. Ruth Says:

  Eh. Jeg vet ikke om jeg vet om syv ting engang. Men jeg må jo forsøke. Må bare tenke meg om litt.

 2. Hegeh Says:

  Du er ikke alene om å være lettrørt. Jeg gråter av tegnefilmer inni mellom ;)
  Mange fine bambuspinner, tror jeg må sjekke den siden.

 3. Hegeh Says:

  Skulle gjerne sendt deg oppskrift på ullbukse, men jeg strikker de ut fra hodet. Har blitt så mange opp gjennom årene at det sitter i fingrene ;) Tar som regel utgangspunkt i antall masker jeg ville hatt på et par sokker og strikker vrbord, deretter er det bare å øke jevnt oppover benet til den er vid nok og strikke et ben til før jeg setter den inn på samme pinne.
  Men får å få til munnen så strikker du den når du strikker forhøyningen bak. En må bare huske på å få den rett vei så det ikke blir en sur munn ;) Jeg liker helst å strikke bukser fra bena og opp, men det er jo en smak sak.

 4. Stjerneglimt Says:

  Hei! Adventstid er unektelig ei fin tid! Både for pynting og kos snø og lys, -og endel ettertanke… Det var et fint dikt du delte med oss lengre nede på sida… jeg tror jeg må kjøpe diktsamlinga til mor di…
  Fine strikkepinner hadde du fått i posten, etuiet var bare nydelig, både pinner og etui er jo som kunst i seg selv, må jo bli mye fint ut av det!

 5. Solveig Says:

  Hei, takk for koselig hilsen på bloggen min!
  Fridag i dag, ingen barn eller mann hjemme, så i dag skal jeg surfe litt på bloggen din. Gleder meg!
  Ha en fin adventstid.

Leave a Reply