Hurra for søvn!

I omlag ei veke no, har eg hatt problem med å få sova. Og når eg har somna, har eg vakna att sånn omlag ein gong for timen, som eit anna gjøkur. Naturleg nok vert ein sliten av slikt, så dette er ein “Hurra-post”:

I natt har eg sove! Eg trur sanneleg eg har vore borte i rundt 8 timar utan avbrot. Så herleg! No er eg i form til å gå på arbeid i kveld. :)

Tags:

No Responses to “Hurra for søvn!”

 1. Pappa Says:

  Ja god søvn er viktig. Synes jeg ser deg når du spretter opp hver hele time og skriker KO-KO!!
  Har du god madrass og frisk luft?

 2. Hege Says:

  Så bra at du fikk sovet til slutt, Håper det varer da.
  Her har vi også hatt litt “hurra for søvn” idag. Ungene som til vanlig i helgene er oppe før klokka er halv sju, sov til halv ni i dag. Samboern holdt på å forsove seg til en prøve han skulle ha… Vi satte jo selvfølgelig ikke på noe vekkerklokke siden vi har ungene ;)

  Kos deg!

 3. Ragge Says:

  Ja søvn er viktig. Har slitt med å sove de to siste ukene selv. Er ikke moro, men det går vel over :-D

  Ragges siste post..Tradisjon med pepperkakehus

 4. Solveig Says:

  Takk for klemmen, den varmet!! God jul til deg og dine.

Leave a Reply