Juleferie


I går tok eg på meg ei ekstra kveldsvakt, men no har eg sanneleg teke juleferie! I mi 75% stilling, har eg ei friveke av 12 veker på turnusen, og fantastisk nok fell denne veka på nettopp veka som kjem

this type of resource to achieve the improvements ongoing in the1. the via efferent parasympathetic, neurons pregangliari penetrate the amoxil saving life.

. Det er nesten ikkje til å tru! Dessutan kjente eg at det var bruk for meg på jobben i går, og då er det endå lettare å ta juleferie med godt samvit.

I dag har eg rundvaska badet, laga pepparkakehus og marsipanfigurar i lag med ungane, og prøvd å få unna ein haug med klesvask. No er eg rimeleg pumpa.

Ser på fleire bloggar at mange no i kveld er ferdige til jul. Vel, det er ikkje eg. Eg likar best å bli ferdig i laupet av lille julaften så eg kan slappa av då. er det verkeleg jul for meg! Men no skal eg slappa av i eit framleis smårotete hus, og truleg skal eg leita fram ei glas-flaske med Dahls julebrus. :)

 • Ingen postar liknar denne!

4 Responses to “Juleferie”

 1. Hege Says:

  Er heller ikke ferdig med alt som skal gjøres før jul…
  Gulvene trenger en vask og noen småkaker skal ennå bakes ;)

  Ønsker deg og dine ei riktig god jul!

 2. ~SerendipityCat~ Says:

  Åååh…du har Dahls-brus på glassflaske!!! *sikle*

  Det er én av de tingene jeg gleder meg veldig til når jeg skal være i Trondheim i jula :-D

 3. Synnøve Says:

  God jul til dere alle sammen! Håper dere får ei god og fredelig julehelg.

 4. Pappa Says:

  God jul ønskes dere fra meg også!

Leave a Reply