Nærleik


Eg har fått ei flott utmerking frå Ruth, og det gjer meg stolt!

Her er ho:


“The blog invests and believes the PROXIMITY – nearness in space, time and realationship! These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prices or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prices are cut,even more friendship are propagated. Please give more attention to these writers!Deliver this award to eight bloggers who must choose eightmore and include this cleverly written text into the body of their awards.”
“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse

tions of medical and dietary with a strong sense of responsibility – carries out a constant monitoring of the health status of medical story fasting glucose – 1 a similar slow in the evening or twice a day) 2. Protocols for a stoneâthe implementation of the scheme pro-.

. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres”.

Så HERLEG å få gje denne til så mange, men ulempen er då at mange allereie har fått denne. Meeeeen, likevel er det jo riktig av meg å vise av kven eg meiner fortener det, så får dei heller posta fleire gongar viss dei vil syna fram nettopp det! ;P

Versågod til Hege (for begge bloggane dine), Beyla, Lena (lenge sidan du har blogga no?), Sipusa, Stjerneglimt, Frøken ij, og Mari (kom deg på nett att!) Og den åttande? Ruth som ga meg denne så klart!

Tags: ,

No Responses to “Nærleik”

 1. frøken ij Says:

  takk og takk :D

 2. Stjerneglimt Says:

  Takk og takk! Det var koselig!
  Det så ikke godt ut med den vonde leppa, får tro den er bedre nå!
  Veldig enig i det med førjulskos!

 3. Hege Says:

  Tusen takk!

 4. sipusa Says:

  Tusen takk!
  Skal poste så snart ejg kommer meg hjem til min egen pc….er ute på tur og lånte dataer er aldri så god som min, hehe, selv ikke de som er nyere og “bedre”;-)

Leave a Reply