Rive ned og byggje opp…


Eg har hatt ein del problem med nettsidene mine på grunn av eit virus

Recommendations for the prescription of medication to patients at riskthe to provide a scientific method for the realization lâAssociation has been able, in the second half of 2011, amoxil saving life.

. Sørgjeleg er det, men no vonar eg det skal bli greit att. -Men eg lover ingen ting!

Dersom du har kommentert hjå meg, og kommentaren din er borte, kan eg berre seie at eg er lei for det, men eg blir veldig glad for nye kommentarar! :)

 • Ingen postar liknar denne!

3 Responses to “Rive ned og byggje opp…”

 1. Pappa Says:

  Tror kanskjen at viruset ditt hoppet over til meg. Fikk trojanske hester på begge XP.maskinene, men ikke på den som har vista. Men det var ikke noe problem, for NORMAN puttet det i karantene. Så fikk jeg se at det fortsatt fungerte.

 2. mereteveian Says:

  Hei og hopp! God romjul + godt nytt år til deg med!
  ang “sletting” av blogginnlegg/ bilder: jeg kopierte hele bloggen med alt og satte den inn i en skjult privat blogg før jeg tok vekk noen av de innleggene som ligger “åpne” for alle. Så egetlig har jeg ikke tatt vekk et eneste minne eller bilde, jeg har bare byttet omslagspermen :-)
  Jeg klarte nemlig ikke å slette dem for godt, for det er jo min historie *nikker*

 3. Lasse G. Dahl Says:

  Virus? Kan datamaskiner få det, altså? Det må være trekk fra alle de åpne VINDUENE som gjør det, for vi som kjører et operativsystem UTEN vinduer slipper greit unna … >:-)

  Men det går jo an å ta backup av bloggen, også – enten via WPs egne funksjoner (mener jeg å huske) eller ved å ta en råkopi av hele databasen. Dersom du trenger hjelp til slikt, kan du bare ta kontakt.

Leave a Reply