Takk for det gamle!

I dag er siste dag i 2008, og då er det på tide med ei kort oppsummering av bloggeåret som har gått!

I januar kasta eg ut juletreet rekordtidleg, eg og Tor Inge var på skitur og vi feira både bursdagar og at jula var over med pepparkakehusknusing.

I februar fekk eg blomar frå mannen og gryteklutar frå dottera i morsdagsgåve. Tor Inge sette forstandet stilt i meg då eg plutseleg og uventa fekk valentinsgåve, så då er det kanhenda ikkje så viktig at han ikkje har nytta dei 1460 dagane enno? Februar var forresten veldig mild, og ungane var ute med syklane

Bulleråsrennet gjekk av stabelen i mars, og Hulda var med for fyrste gong. Eg strikka både spidey-lue og -vottar,  og vi hadde mange flotte turar i herleg ver i påska.

I april vart vår kjære Synnøve brått sjuk, men heldigvis gjekk det bra! Eg designa mi fyrste lua, the bathat denne månaden, og Oddvars båt kom på sjøen att.

I mai fann eg plutseleg ut at eg ville sy, og det har eg ikkje slutta med etterpå … Og vi feira så klart nasjonaldagen!

Hytteturen i juni var herleg, og mot slutten av månaden reiste stor-ungane åleine med toget nordover.

I juli fekk vi nok eit prov på kor store ungane er då dei var på telttur åleine i marka. I tillegg fekk vi med oss Spelet om Heilag Olav, og det var ei flott oppleving!

August var ein herleg månad med blåbertur i Volhaugen og ferietur til Jøssund. Vesleguten min som er 6 år i dag(!!!) byrja på skulen, og berre eg ser bileta, kjenner eg klumpen manifestere seg i halsen min. Ja, og så var det jo denne månaden vi fiska hund midt på natta …

Ny bil vart det i september, og Even grubla litt om tenner og tannfeen.

Eg kjøpte ny pc i oktober, og synte fram meg sjølv som lita.

Vinteren kom i november, og vi byrja gle oss til jul!

I desember vart bloggefrekvensen heller laber, men eg fann ein flott blogg som var ny for meg og koste meg med juleførebuingar.

Dett var dett på årets siste dag! Kva har du lyst til å nemna frå året som gjekk?

Tags:

One Response to “Takk for det gamle!”

  1. ~SerendipityCat~ Says:

    Ville bare ønske deg et godt nytt år!!

Leave a Reply