Fisherman’s friend

Eg er med i ein KAL (knit along) på Ravelry der alle skal strikke minst eitt av Jorid Linvik sine fantastiske mønstre, og eg valde dette og er superfornøgd! Eg byrja tidleg i desember og har eigentleg ikkje strikka så lenge på dei, synast eg (det kom liksom noko i vegen for nokre veker sidan …). Dei var artige og ikkje spesielt vanskelege å strikke. Flott mønster! -Og eg har allereie tinga fleire av Jorid sine mønster. :)

I participated in a KAL in Ravelry with Jorid Linvik’s designs. I made the Fisherman’s friend-mittens, and I love them! I had fun knitting these, and the pattern is great!

Tags: , , ,

5 Responses to “Fisherman’s friend”

 1. Januarsola Says:

  Rålekkere er vel det mest dekkende superlativet jeg kom på!! Her i gården går det i rulle-sokker, er så artig og så får jeg brukt opp rester.

 2. Mari Says:

  Kjempemessige votter! Vet du hva Monica? Jeg har bestemt meg for å lære meg å strikke (mer enn skjerf…) og har i kveld bestilt “Knitting for dummies” på nettet. Nå skal jeg også bli en ræser med pinnene. Det er jo lov å drømme…

 3. LivM Says:

  Så flotte votter du har strikket!

 4. Mari Says:

  Utfordring til deg på bloggen min :)

 5. Mrs. Darcy Says:

  Så flotte votter :) !
  Ang RBK-genseren så er det flere str på oppskrifta, både til barn og voksne.

Leave a Reply