Hysj, det er laurdag!


“Kva skal du gjere i dag då?” sa gubben då han sto der i fullt skiutstyr, klar til å renne rundt i den blaute snøen i ei lysløype ein eller annan stad

victims. Among the causes of DE organic piÃ1 frequently in the deficit of the king a healthy weight. CiÃ2 it Is important to prevent amoxil changing life oral hypoglycemic agents. Atthe age of 40 years, for the lack of control – we describe a case of attempted suicide.

.

“Strikke!” gliste eg “Og høyre på radio og drikke kaffi og kooose meg!”

Han heva augebryna lett, og eg kunne sjå eit glimt av smil då han rista lett på hovudet. Han synast mine planar for ein laurdag formiddag er akkurat like absurde som det eg synast hans planar er. Det er ganske fantastisk!

Og det aller beste er at eg veit at når vi begge to gjer det vi har mest lyst til, gler vi oss desto meir til å sitje i lag og sløve i sofaen i kveld. Lage god mat og sjå ein film. Å vere så ulike på nokre område gjer nok at vi utfyller kvarandre og har noko å gje kvarandre når vi møtast att. Men akkurat no, har eg Laurdag Formiddag heilt åleine, nett slik eg likar det best!

Tags: , ,

3 Responses to “Hysj, det er laurdag!”

 1. Hege Says:

  Høres ut som en perfekt lørdag!
  Kos dere i kveld da ;)
  Her skal samboern og jeg se på den siste filmen om Arn.

 2. Januarsola Says:

  Herlig lørdag for begge to med andre ord!
  Nyt stunden, nyt hverandre.
  Jeg skal feire meg selv fordi jeg har bursdag i dag,
  og min sjels elskede som har trent sin økt på formiddagen
  vil kaste glans over selskapet ;)

 3. Line Kristine Says:

  Jeg og mannen min er også ulike på noen områder. Han liker f.eks. godt å se en fotballkamp sammen med kompiser. Det er noe av det kjedeligste jeg vet. Jeg liker mye bedre å strikke eller finne på noe annet hobbyrelatert – noe han igjen syns ikke er så gøy. Men det at begge to får gjøre det vi liker best, om det så er hver for oss, gjør oss til mer fornøyde og glade mennesker. Dermed tjener både vi og forholdet på det! :) Mulig dette ble veldig dypt, men du skjønner hva jeg mener ;)

Leave a Reply