Aftur genser

No er eg “endeleg” ferdig med genseren min! Eg har brukt 28 dagar på han, og kjeda meg litt før eg kom til mønsteret, men strikkinga har gått veldig raskt no på slutten, mellom anna takka vere VM … Slik såg det ut i går morges:

Og eg kom i mål samstundes som Petter Northug i dag:

Passforma er heilt fantastisk, slik rundfellingsgensrar ofte er! Definitivt ein ny favoritt, men eg veit ikkje om eg strikkar ein til med det same. Det var rundt rekna ein million lause tråder etter mønsteret …

Garn og mønster kjøpte eg hjå Birgirsdottir. Eg tinga det ein morgon, og formiddagen etter låg det i postkassa. Betre kan det ikkje gjerast! Løp og kjøp viss du likar genseren. ;)

Tags: , , ,

7 Responses to “Aftur genser”

 1. Synnøve Says:

  Den er kjempeflott, Monica, og jeg er så imponert over at du kan strikke mønster og se TV samtidig!

 2. Hege Says:

  Den ble kjempefin!
  Skjønner godt at så mye glattstrikk i en farge kan være en tålmodighetsprøve ;)

 3. AnnetteK Says:

  Så utrolig nydelig genser du har strikket.
  Rundfelling er bare genialt.

 4. marteks Says:

  Kjempeflott genser! Den sitter veldig fint.

 5. Beyla Says:

  Åh så flott den er! Strikket min første rundfellingsgenser nå i februar, dog i størrelse 1 år ;>) men kanskje det blir en til meg og en vakker tålmodig dag? Gudene vet! :D
  Stakkars Reico, lille tjokken.. Du får gi han et tyggeben fra meg og si ham må bli helt frisk fort! Rummel prøvde å henge seg han, så for tiden har jeg litt sånn snikende følelse av å være en svært lite flink hundemamma..!! Tror gubben din og gubben min er veldig enige om mangt og meget. Bl.a hvorfor ski skal prioriteres over strikking og hvor gale de syns vi strikkefrelste er…..!
  Når jeg har bursdag tror jeg at jeg og skal ha bassengkake. Bare med pudding, sånn som tante karin lagde til kusine sin 40årsdag. Milde himmel, det var farlig godt!!

 6. Beyla Says:

  Vi heier på Tord Asle Gjerdalen vi, for han gikk jeg i klasse med på barne/ungdomskolen. Milde himmel – han har jo snart ikke hår igjen på hodet gutten! Har vært ute og gått på ski selv idag, var noget ustø i svingene skal vi være ærlige.. Men appelsinene smakte veldig godt etter dusjen jeg tok. Selv om jeg er allergisk og hovnet opp som bare julingen. Nam! ;)
  Babysjuk du og ja? Jeg synes jeg burde få en nå. Gjerne ferdigprodusert! ;)

 7. LivM Says:

  Genseren din ble helt super, og det ser ut til at passformen er midt i blinken til deg!

Leave a Reply