Ut på tur og nytt på pinnane

Even går ponnikurs på Sandslia ridesenter, og i dag var dei ute på tur. Shettis i djupsnø er eit interessant syn, og eg er veldig lei meg for at eg ikkje hadde med kamera! Men for å seie det slik; det kan hende ponnien vart kald på magen! Dessutan var det god trening for Mor. Det er nesten så eg ikkje trur eg treng step-trimmen min i kveld. Men jau då, eg skal dit! Må berre slappe av litt fyrst … Eg har jo til og med kjøpt meg Flotte Sko:

Lekre, ikkje sant?

Og når eg kjem heim, har mannen satt DVD-opptakaren på pause så vi kan sjå “Sporløst forsvunnet” i lag. Eg gler meg!

På pinnane no har eg forresten denne:

Med den farta eg har på strikkinga for tida, vert den ferdig til neste år …

Tags: , ,

One Response to “Ut på tur og nytt på pinnane”

  1. Hege Says:

    Så sprek du er da.
    Tror jeg må se om jeg ikke klarer å komme meg over den berømmelige dørstokkmila og begynne å gå meg en tur hver kveld.
    Hørtes morsomt ut med ridetur ;)

Leave a Reply