Det går mot vår


Eg kjenner det går mot vår! Dagane er lengre og lysare, men no kan eg nyta snøen. Eg veit den ikkje vert her for alltid

vascular insufficiency may be candidates for surgical cure• Treatment for ED to be sildenafil.

. Det sildrar frå takrennene, og eg har sett bar asfalt fleire stader. (Jaaada, eg veit det nok kjem meir snø, men akkurat NUH er det vår!)

Eg tok bilete gjennom vindauget et dag snøen var kram (eg ville ikkje forstyrra dei som var ute):

Hulda laga snømannen, og Even hjalp til med pynting. Vart det ikkje ein staut kar?

Det fekk meg til å synge denne visa av Alf Prøysen:

Kom skal du se på kjæresten din
Bustebartepinn, Bustebartepinn
Du titter ut og han titter inn
Bustebartepinn i snøen

Syns du’kke han er sveisen og pen
Bustebartepinn, Bustebartepinn
I morra så kan du gifte deg me’n
Bustebartepinn i snøen

Uvisst å si hvor lenge du har’n
Bustebartepinn, Bustebartepinn
I morra så kommer sola og tar’n
Bustebartepinn i snøen
.

Og den visa fekk Even til å fortella historia om den grøne votten. Du veit, den som forsvann og var både heimen til musa og hjarte i snømannen. :)

Ha ei god helg, alle saman! Eg skal arbeide laurdag kveld og søndag morgon. Men akkurat no, er det lenge til!

Tags: , ,

4 Responses to “Det går mot vår”

 1. Januarsola Says:

  Så koselig ongene hadde det ute mens de lagde snømann! Boka om den grønne votten har jeg!! Jeg husker mamma satt på sengekanten og leste til meg mens jeg gråt og lo i løpet av handlingen. En skjønn fortelling. Jeg venter også på våren, gleder meg over de små tegn som stadig hyppigere dukker opp. Våren er hærligste tiden på året for meg.

 2. Hollis Alba Says:

  The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I imply, I know it was my choice to read, however I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could repair in case you werent too busy on the lookout for attention.

 3. Eddy Bernmen Says:

  I have figured out some important things through your site post. One other thing I would like to talk about is that there are lots of games that you can buy which are designed in particular for toddler age young children. They include things like pattern acknowledgement, colors, creatures, and designs. These typically focus on familiarization in lieu of memorization. This helps to keep children and kids engaged without feeling like they are learning. Thanks

 4. Tankar ved eit tastatur Says:

  Cassey Dalporto

  I found a great…

Leave a Reply