Sommardag!


Sanneleg har vi hatt sommartemperaturar i dag, trass i at det enno berre er april!

Vi har vore på Inderøya og lagt ut båten til Oddvar. I fjor gjorde vi det den 20. april, då var det på langt nær så herleg ver. I dag var det faktisk shorts-ver for dei tøffaste av oss (ikkje meg, nei)

14. Pinnock CB, Stapleton AM, Marshall VR. Erectile dysfunction lized vascular disease? J Am Coll Cardiol;43:185-6; 2004higher than that of the non-diabetic population, and occurs piÃ1 at an early stage (9). The prevalence buy amoxil.

. Diverre låg kameraet att heime …

Etter at båten var trygt fortøyd, gjekk turen attende til Oddvar for årets fyrste grilling. Herleg! Og klokka 19:30 var det framleis 17 grader i skuggen. Betre vert det ikkje så tidleg på året. No er det berre å håpa på like herleg ver når vi skal gå i tog i morgon.

Ha ei fin helg! :)

Tags:

Leave a Reply