ABC i ord og bilete -M

M er Min bokstav, så M er for Monica!


Av alle bileta eg har, er det få av meg, og årsaka er jo logisk; det er som oftast eg som held kameraet. Og viss eg skal halda kameraet og bli fotografert, blir ikkje resultatet så veldig bra, då blir det slik:

Meeeen, no er ikkje eg så veldig glad i å bli fotografert lenger, det kan henda eg har fått overdose, for då eg var lita vart eg fotografert MASSE, og desse bileta har pappa digitalisert så no er dei tilgjengelege med berre eit par tastetrykk. Kjempeartig!

Eg likar eigentleg best bileta frå eg var lita. Men kanhenda vil eg like dei som er nyare òg, når eg får 25-30 år på meg?

Fleire ord og bilete i Abc-tema-bloggen!

Tags:

3 Responses to “ABC i ord og bilete -M”

 1. AnnetteK Says:

  Så masse flotte bilder av deg.
  Ha en flott uke

 2. Turid Says:

  Så koselig å få hilse på deg Monica! ;) Et flott M dette! Flott dame!
  Koselig med alle de søte barnebildene!
  Artig tanke du hadde der, om at dagens bilder av oss selv, liker vi gjerne godt om 20 år …:)

 3. Petunia Says:

  Bildene av deg er jo flotte da – som liten og som stor. Men du er kanskje som meg. Trives best bak kamera og ikke foran. Flott og personlig innlegg, Monica:)

Leave a Reply