Bloggtørke

Eg har lite å seie og å syna fram på bloggen for tida, men slik er det ofte om sommaren (det tyder vel på at ein faktisk har eit meir innhaldsrikt liv på denne tida, kanskje …). Men akkurat no, har eg faktisk noko å dela, og det er at ungane har vore til frisøren. Hulda har stussa litt på silkehåret, så der vart det ingen stor skilnad, men Even ville ha ein ny frisyre, og han vart skikkeleg tøff, spør du meg:

Til og med rottehalen er blå! Fargen er spraya på, og vaskast ganske lett ut, så det store ønsket no er å ha fargespray heime!

Elles er eg ferdig med storparten av ferien min, så eg er attende på jobb. Det er ikkje så verst å vere der heller! :)

Håpar alle har ein flott sommar, anten det er ferie eller arbeid på timeplanen!

Tags: , ,

2 Responses to “Bloggtørke”

  1. Livm Says:

    Hei på deg du er jo en skikkelig tøffing!!

  2. betty42 Says:

    Heisann. Jeg har gitt ut album og trenger support her, blir skikkelig glad om du kjøper den her, http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/Artist/Betty/?id=00080255 eller i butikk og skriver en post om den.

    På forhånd takk,
    Betty

Leave a Reply