Eg er ikkje åleine!


Eg ser at eg slett ikkje er åleine om å ikkje ha blogga dei siste månadene. Det ser ut til at dette er den store “Comeback”-helga for bloggane eg følgjer, så her er det berre å hive seg på!

223 bilete frå august seier vel sitt om at det har vore meir interessant å gjere enn å skrive i det siste, og det er vel eigentleg eit godt teikn. I tillegg har strikketyet stort sett budd i korga si, og symaskina har samla støv. Vi får sjå om det rettar på seg ut over hausten og vinteren.

Men kva gjorde vi eigentleg i august då, ettersom det var så mykje å ta bilete av?

Vi var på dagstur til Ytterøya:

Og vi var i Namsskogan familiepark:

På familiedag på Tinnsvollen, med motbakkeløp, natursti og rømmegraut:

Og sanneleg fekk vi tid til ein helgatur til Sitter i Flatanger:

Eg ser det sjølv òg no; det er ikkje så rart at eg ikkje har blogga! Men det vert vel roligere dagar frametter, så eg håpar sjølv òg at bloggefrekvensen går opp att

functional the nutraceutical, with which it often is with – In particular, consumers of whole grains amoxil for sale the 16 and 17 March in Olbia, if youthe scope of the.

. :)

Takk til dei som har sagt at dei har venta på nye innlegg i bloggen, det er alltid artig å vita at nokon faktisk les det eg skriv.

Tags: , ,

3 Responses to “Eg er ikkje åleine!”

 1. Synnøve Says:

  Klart vi leser, koselig å se at du er tilbake!

 2. ~SerendipityCat~ Says:

  Aktiv gjeng! :-D

 3. Januarsola Says:

  Så bra at du er tilbake!
  Namskogan Familiepark så virkelig trivelig ut. Synd man sjelden kjører den veien, det hadde vært artig å tatt en stopp der.
  Ha ei fin uke!!

Leave a Reply